HTML

Békét!

2014.02.24. 12:59 Huck


Forradalom van. Ukrajnában. Nem olyan tilitoli fülkeforradalom, mint nálunk volt.
Hivatásos mesterlövészek lövik a tüntetőket. Vér és halottak. Állami terrorizmus, egy erőszakos bábkormány vérengzése. Orosz hátszéllel. Mert Putyinnak nem tetszik a tüntetés. Ahogy Szocsiban egy énekelni kezdő lánycsapatra megtermett kozákok kancsukával, (korbáccsal) támadnak, földre tiporják verik őket. Mert Putyinnak nem tetszik. Azt éneklik " Putyin megtanít a hazaszeretetre." Orbán Viktor ennek a Putyinnak lett a kesztyűbábja! Orbán Viktor ennek az orosz diktátornak szolgáltatta ki az országot gazdaságilag és politikailag. Nem akarom megvárni, míg a magyar utcai énekeseket korbáccsal - oh nemzeti karikásostorral - verik, amíg egy valódi civil tüntetésen vér folyik, és már az is értelmes árnak tűnjön a szabadságért, a magyarságért, a gyerekeink életéért. Most kell megálljt kiáltani, már most kell elkezdeni a forradalmat, hogy lássák, van más út, nem csak az erőszak útja! Buddha, Jézus, Gandhi, Martin Luther King, Silo útja. A társadalom lassan mozdul. Én hiszem, hogy a mozduláshoz szükséges kritikus tömeg már jelen van a Magyarországon, jelen van a világban. Ezért indulok el én is. Nem én vagyok az első, és tudom sokan követtek engem is. Lehetek én is?
Az indulásom egy apró lépés. A jövőnek szól. Néhány olyan társadalom reformáló gondolat összegyűjtése, amivel szép világot teremthetünk. Igen szépet! Mert ez a szív forradalma (Kowa) A léleké! Az a vízióm, hogy olyan társadalmat építünk, olyan országot amiben az emberek vállát nyomasztó anyagi terhekből leveszünk. Ahol a biztonsággal, a jóléttel, a lelki súlyokat, a félelmet, keserűséget, is le tudjuk venni az emberek válláról.
Kampány van. Itt a választás. Ez jövő nem ebben a kampányban, nem ezzel a választással fog kivirágozni. Ezeket a magokat a jövőnek ültetjük el. És akkor érjük el a célunk, ha valamennyiünk lelkében megfogannak ezek a magok. Még Viktoréban, Ágiéban, Attiláéban, Feriében, Katáéban, Andráséban, Gordonéban, Zsuzsáéban is. Nagy célok...SZÉP célok!

Akkor hajrá!

1. Békét!
Teremtsük meg a belső békénket, környezetünkben éljünk békével, akarjuk a békét a világban.

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet orbán forradalom béke sajtószabadság

A bejegyzés trackback címe:

https://irni.blog.hu/api/trackback/id/tr235830652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása